Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Gallup Seerpanel Julen 2020

Nå som vi straks går inn i julehelgen ønsker vi å komme med et par påminnelser for at medlemskapet skal fungere på en smidig måte.

Gjester

Dersom dere har gjester på besøk og TV står på skal Gjestetasten trykkes for å registrere de som seere også. Noen har faste gjester som er registrert med egen tast på fjernkontrollen, og da skal denne benyttes. Ta eventuelt en kikk i Brukerhåndboken om bruk av gjestetasten.

Ferieknappen

Skal dere reise bort i julen oppfordrer vi til å trykke Ferieknappen på fjernkontrollen. Vi vil automatisk registrere at din husstand er bortreist, og dere slipper unødige oppringninger fra oss. Det tar noen minutter etter at TV er slått av før knappen aktiveres.

Vær oppmerksom på at dersom strømkontakten til måleutstyret tas ut når dere reiser, så vil ikke Ferieknappen fungere. Det er fint om dere da kontakter oss og gir beskjed om ferieperioden.

For de som kun har Nett-TV-meter eller benytter Seerpanel-appen, kan se bort fra punktenen om gjester og Ferieknapp.

Åpningstider for Gallup Panelsenter i julen:

21.12. - 22.12.: kl. 09 – 21

28.12. - 30.12.: kl. 11 – 16

De andre dagene har vi stengt.

Har du behov for å kontakte oss, nås vi på følgende måter:

E-post: seerundersokelsen@kantar.com
Telefon: 800 41 440 eller 46 95 20 00
SMS: Skriv kodeord TV samt ditt navn og beskjed og send til 1960
(eks: TV Ola Nordmann jeg er på ferie 23.12. – 28.12.2020)

Julekalender

Vi minner om å sjekke årets Julekalender, kanskje er din husstand den heldige vinner. Medlemsnummer er det samme som brukernavn i gavebutikken, men ta vekk bokstaven foran nummeret. Til julekalenderen: https://åretsjulekalender.no/kantar/

Vi takker for samarbeidet i år og ønsker alle God jul og godt nytt år!