Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Reklame og kommunikasjon

Vi hjelper deg med å skape vekst for din merkevare gjennom effektiv kommunikasjon og ved å maksimere effekt av dine reklame- og medieinvesteringer.


Stadig økende mediefragmentering gjør at folk nå blir eksponert for mer innhold og på flere steder enn noen gang tidligere. Dette skaper nye muligheter for å kommunisere med merkevarens målgrupper. Men hvordan kan du som merkevare skille deg ut og maksimere avkastning på reklameinvesteringer – særlig nå som folk kan velge å hoppe over, unngå og blokkere reklame?

Vi vet at de mest vellykkede kampanjene starter med en relevant innsikt om målgruppen og at de konsistent forteller historier som treffer godt på tvers av kontaktpunkter, både online og offline. De kommuniserer assosiasjoner som er meningsfylt annerledes, skaper salg på kort sikt og bygger merkestyrke på lang sikt. God kreativ kvalitet er sentralt for å oppnå avkastning på investering, og de mest kreative og effektive reklamene gir fire ganger så høy fortjeneste.

Illustrasjon

Kilde: Kantar Link database og WARC ROI database

Vi forstår også at markedsførere nå må forholde seg til et medielandskap i stadig endring, med både nye og tradisjonelle kanaler, betalte, fortjente og eide kontaktpunkter, online og offline. For å lykkes, må merkevarer vite hvilke kontaktpunkter som engasjerer målgruppen, og hvordan man effektivt kommuniserer budskap på tvers av disse kanalene.

Vi hjelper deg med å navigere den kreative prosessen, fra å identifisere den beste ideen, til uttak, optimalisering, medieplanlegging og læring for din neste kampanje. Med utgangspunkt i verdens største database, atferdsmål og omfattende validerte løsninger, vil vi hjelpe deg med å utvikle og optimalisere kampanjen din slik at du skiller deg ut, skaper meningsfulle inntrykk og driver salg.

 

Utvikler du effektive reklamer?

Merkevarer må fortelle sin historie på en måte som engasjerer målgruppen. Vi kan hjelpe deg med dyp innsikt i forbrukerne og kundene som vil skape mest vekst for din merkevare og med måling av reklame og media i alle faser av kommunikasjonsarbeidet.

Noen av løsningene vi tilbyr: Kvalitative metoder, merkestrategi, NeedScope, Brand Structures Analysis, Link, Ad Now

Del lenke Lenke er kopiert
Optimaliserer du medieplanen din?

Vi gir deg verktøyene du trenger for å forstå effekten mediekanalene i din kommunikasjonsplan har på merkevaren, penetrasjon og salg, på tvers av digitale, tradisjonelle og sosiale medier.

Noen av løsningene vi tilbyr: Context Lab, CrossMedia, Connect, Ad Now

Del lenke Lenke er kopiert
Evaluerer du tiltak i reklame og media for å forbedre kampanjer i dag og i fremtiden?

Reklame og media er kontinuerlige investeringer, og aktivitetene bør evalueres for å vurdere effekt på merkevare og salg. Vi ser helhetlig på kommunikasjonstiltak, som kreativt innhold, mediekanaler og kontaktpunkter, for å gi råd om fremtidige strategier.

Noen av løsningene vi tilbyr: Ad Now, Connect, Unified Marketing Measurement & Optimization

Del lenke Lenke er kopiert