Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

BrandSnapshot powered by BrandZ

BrandZ er verdens største merkevareundersøkelse. Siden 2006 har vi gjennom data fra spørreundersøkelser målt merkevarer i mange ulike kategorier og land, for å forstå hva de har til felles og hva vi kan lære av dem. De siste oppdaterte målingene i denne undersøkelsen er tilgjengelig for alle.

Før handlet merkevarebygging i større grad om å være annerledes (differensiert). Å være annerledes er noe vi vet er viktig for merkevarer, men i dag ser vi at det hjelper ikke å være annerledes hvis du ikke også er det på en meningsfull måte. Det vi ser fra BrandZ er at å være meningsfullt annerledes, i tillegg til mentalt tilgjengelig, betaler seg i både økt merkestyrke og merkeverdi​.   

Innsikt og data i BrandZ gir oss en forståelse av nettopp hvor meningsfullt annerledes merkevarer er i mange ulike kategorier og land, og dette er tilgjengelig – helt gratis – via et dashboard i vår løsning som heter BrandSnapshot. For Norge er det i dag tilgjengelig data for kategoriene bank, luftfart, bilmerker, telekom/bredbånd,elektronikkforhandlere, strømleverandører, helse og skjønnhet, forsikring og leskedrikk. Resultater for flere kategorier vil gjøres tilgjengelig iløpet av 2024. 

Hva er BrandSnapshot 

BrandSnapshot er et gratis dashboard som gir tilgang til innsikt i merkevarestyrke (brand equity) for merkevarene i en kategori. Dette inkluderer også merkevarenes styrker og svakheter, kjennskap og vurdering, prisposisjon og merkeassosiasjoner. Her får man et kjapt overblikk over egne merkevarer sammenlignet med konkurrentenes på tvers av kategorier. Vi er glade for å kunne tilby gratis tilgang til data fra verdens største merkevareundersøkelse, BrandZ i et interaktivt dashboard 

Les mer og registrer deg her