Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Klimagenerasjonen - bærekraft som konkurransefortrinn

Er du og din virksomhet forberedt på å møte kravene til dagens unge klima- og miljøbevisste forbrukere og samfunnsborgere? Kantar, Nordic Screens og Pure Consulting inviterer til halvdagsseminar om unges holdninger og atferd i miljø- og klimaspørsmål, og hvordan du lykkes med å nå ut med virksomhetens bærekraftbudskap.

Vi presenterer funn fra en helt fersk undersøkelse om unges holdninger og atferd når det kommer til bærekraftig forbruk. Du får også en oversikt over målgruppas medievaner, og inspirerende foredrag om hvordan en strategisk tilnærming til klima, miljø og bærekraft kan gjøre virksomheten din attraktiv for fremtidenes forbrukere og medarbeidere?

 

PROGRAM:

Klimagenerasjonens holdninger, forbrukeratferd og medievaner

Nils Petter Strømmen, seniorrådgiver Kantar

Vi presenterer funn fra en undersøkelse om nordmenns holdninger og atferd i klima- og bærekraftspørsmål. Undersøkelsen er gjennomført på oppdrag fra Nordic Screens, blant nordmenn i alderen 12-49 år.

 

Grønt generasjonsopprør

Nils Mørk, kommunikasjonssjef MDG

MDG gjorde et brakvalg i 2019, men hvem stemte egentlig grønt og hva betyr det for fremtiden i norsk politikk?

 

Strategiske og effektive virkemidler i klimakampanjer

Ulrikke Louise Wiik, rådgiver TRY Råd

God kommunikasjon rundt bærekraft og klima byr på mange fallgruver og krever smarte valg. Så hva skal til for å lage en effektiv og suksessfull klima- eller bærekraftskampanje?

 

Bærekraft i kjernen av forretning er det som gjelder i 2020

Stine Lise Hattestad Bratsberg, KPMG Pure Consulting

Morgendagens forbrukere og medarbeidere krever at bærekraft er del av kjernevirksomhet. Hvordan komme i gang med en bærekraftstrategi, og hvordan setter den ut i praksis? Pure Consulting er et av selskapene bak den nye «Purpose 17 Bærekraftkanalen»

 

Slik skal vi nå ut til de unge med «Purpose 17 Bærekraftkanalen»

Nils Ketil Andresen

Nils Ketil Andresen, daglig leder, Nordic Screens

«Purpose 17» henter navnet fra FNs 17 bærekraftsmål. Kanalen retter seg mot unge voksne fra 18-30 år og består av videoer og magasinprogrammer. Nordic Screens og PURE Consulting inviterer organisasjoner, næringsliv og myndigheter til samarbeid om å fylle kanalen med interessant, underholdende og faglig godt innhold.

 

Bærekraft og påvirkning – tre profiler, tre perspektiver

Thea W. Thorstensen, i samtale med tre unge profiler.


Yrja Oftedahl, Halvor Harsem og Karoline Habberstad

Yrja Oftedahl, Power Ladies Podcast, fronter kvinnelige forbilder og heiekultur. Likestilling, bærekraft, entreprenørskap i podcasten sin.

Halvor Harsem, bedre kjent som Kong Halvor på alle plattformer. Presenterer seg slik på kanalen sin: Jeg heter Halvor Harsem, og har holdt på med den dritten her i snart 10 år.

Karoline Habberstad, står bak YouTube-kanalen "Dette er Karoline". 

Thea W Thorstensen

Thea W. Thorstensen, produsent, Nordic Screens

Med forbehold om endringer.